Energiezuinig renoveren:
Hoe pak je het aan?

Het landschap van energetisch renoveren

De huidige markt biedt een breed scala aan opties om CO2-uitstoot en energieverbruik te verminderen. Het is een uitdaging om te kiezen welke optie het best past. Daarnaast moet er rekening gehouden worden met verschillende regels, certificeringen en attesten, zoals het capaciteitstarief, EPC-labels en de renovatieplicht. Ziet u door het bos de bomen niet meer? Wij helpen u graag bij het vinden van de ideale oplossing voor uw portemonnee en het klimaat. Wij zetten voor u het belang, de voordelen, de wetgeving en steunmaatregelen omtrent energetisch renoveren op een rijtje in ons e-book!

Download het e-book

Een duurzame toekomst
volgens de wet 

De afgelopen jaren en maanden hebben zich ingrijpende veranderingen voorgedaan op vlak van duurzaamheid van gebouwen en hun omgeving. Deze recente ontwikkelingen zijn slechts het tipje van de ijsberg. Laat ons met dit e-book u wegwijs maken in het complexe landschap van verduurzaming van gebouwen en hun omgeving. Bovendien, kan het dienen als inspiratiebron om actie te ondernemen. Naast een bestaand wettelijk kader is er nog veel ruimte voor verdere inspanningen en verbeteringen. Samen streven we naar een duurzame toekomst voor onszelf en voor de komende generaties. 

“Wij helpen u en bieden ondersteuning om de voor u geschikte betaalbare en zo duurzaam mogelijke oplossing te vinden met bijkomend professioneel advies.”  

In een notendop

1.
Het huidige energieklimaat en
EU Green Deal

2.
Energetisch renoveren
als winst 

3.
Wetgevingen en certificering

4.
Subsidies en steunmaatregelen om op te rekenen 

5.
Een renovatiemasterplan

6.
Concrete cijfers:
enkele voorbeelden van energetische optimalisatie

Ontvang ons e-book!

Bent u klaar om te ontdekken wat energetisch renoveren voor u kan betekenen? 

U gaat akkoord om uw gegevens door te geven aan Core FM, die ze zal gebruiken om te communiceren over dit e-book en hun andere diensten