De onmisbare rol van gebouwaudits in uw duurzaamheidsstrategie 


Duurzaamheid is vandaag de dag een niet te negeren aspect voor bedrijven. Bovendien zijn er diverse wettelijke verplichtingen waar bedrijven mee geconfronteerd worden, zoals de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Deze verplicht bedrijven, rechtstreeks of onrechtstreeks, om de eigen duurzaamheidsprestaties te rapporteren aan klanten, medewerkers en stakeholders. In deze snel veranderende context is een grondige audit van uw gebouwen een essentiële stap in het ontwikkelen van een effectieve duurzaamheidsstrategie.

Ontdek de aanpak van Core Fm  

Download de gids

Een gebouwaudit: een diepgaande evaluatie én actieplan


Een gebouwaudit is veel meer dan alleen een analyse van het energieverbruik en de emissies van uw gebouw. Het is een diepgaande evaluatie van de duurzaamheidsprestaties, met als doel inefficiënties te identificeren en concrete maatregelen voor verbetering voor te stellen.  

Identificatie van verbetermogelijk-heden 

Optimalisatie van energiegebruik 

Voldoen aan wettelijke verplichtingen 

Verbetering van duurzaamheids-rapportage 

Bescherming van de waarde van uw gebouw 


Benieuwd naar meer?

Maak uw gebouw(en) klaar voor de toekomst


Core Fm is de one-stop shop voor het verduurzamen van uw gebouw(en). Ons team van gecertificeerde experts helpt u om de juiste stappen te zetten naar energie-efficiënte gebouw(en), die niet alleen voldoen aan de wettelijke normen, maar die ook uw bedrijf en het milieu ten goede komen. We bieden een concreet actieplan met duidelijke prioriteiten om uw energieverbruik te optimaliseren, waardoor uw gebouw(en) energiezuiniger worden en u kosten bespaart. 

Ontvang onze gids!


U gaat akkoord om uw gegevens door te geven aan Core FM, die ze zal gebruiken om te communiceren over dit e-book en hun andere diensten